AYHAN SEZER, ESOGÜ’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde iş hukuku dersinde öğrencilerle buluşarak, dönemin son dersini verdi. Oldukça keyifli geçen dersin ardından, Yrd. Doç. Dr. Özgür Oğuz ve öğrencilerle birlikte dönemin kapanışı yapıldı.

AYHAN SEZER, ESOGÜ’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
22 Aralık 2017 Cuma 14:38

ETO Başkan Adayı Sezer, iş ve üniversite hayatındaki bilgilerini öğrencilerle paylaştı. 2000’li yıllarda ticari hayata başlayan Sezer, başarısını, projelerini, iş dünyasına dair beklentilerini ve Eskişehir’in potansiyel ticaret hayatını öğrencilere anlattı. Sezer, hikaye anlatmaktan çok reel ekonominin gerçeklerini anlatarak, kendisini dinleyen öğrencilere yeni nesil çalışma olanakları, prensipleri ve düzenine dair son sınıf öğrencilere dönem sonu dersi verdi.

ESKİŞEHİR’İN ÖNÜ AÇIK

Dersi pür dikkat dinleyen ESOGÜ’lü öğrencilere hitap eden Sezer, piyasalardaki değişiklik, olumsuz algı, iş memnuniyetsizliği gibi konularda kimsenin umutsuzluğa kapılamaması gerektiğinin altını çizdi. Eskişehir’in ve ülkemizin genç ve dinamik ticaret hayatı nedeniyle önünün açık olduğunu söyleyen Sezer, öğrencilere “İş bulma ve girişimcilik konusunda hiçbir tereddüt yaşamayın. 2-3 yıllık staj deneyimleriyle sevdiğiniz ve yapmak istediğiniz iş kollarında çok başarılı olacaksınız. Yeter ki severek mesleğinizi yapın” dedi.

SORULARI DA YANITLADI

Sezer, öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayarak iş dünyasına dair taktikler verdi. İş Adamı Sezer, dersin onunda ise Ticaret Odası başkanlığına gelmesi durumunda kente katacağı değerler üzerine bilgiler verdi. Sezer, Eskişehir’de ticaret ve ticaret odasının üyelerini büyütmek, Eskişehir ekonomisini zenginleştirmek için göreve tabi olduğunu söyledi. Dersin sonunda Sezer’i öğrenciler alkışları ile uğurladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.