AYHAN SEZER: ÇARŞI DEĞİŞİM İSTİYOR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, çarşı esnafıyla bir araya geldi.

AYHAN SEZER: ÇARŞI DEĞİŞİM İSTİYOR
16 Eylül 2017 Cumartesi 10:42

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, şehrimizin güzel ve farklı bir konsepti olan çarşıda bulunan ETO üyelerinin iş yerlerinde ticaret erbabı arkadaşlarla birebir ziyaretlerde ve görüşmelerde bulundu.

Başkan Adayı Ayhan Sezer, çarşı esnafıyla seçim gündemini değerlendirerek Eskişehir’de ticaret hayatının tespit edilen hedefler doğrultusunda başarıya ulaşılması için projelerinin tam olduğunu söyledi.

Çarşı üyeleri Sezer’e 7 Ekim 2017 de desteklerinin güçlü ve tam olduğunu söylediler.

EVLAD-I FATİHANLARLA BULUŞTU

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, yoğun olarak devam etmekte olan ve 7 Ekim 2017 tarihinde seçim ile noktalanacak olan çalışmalar çerçevesinde Balkan Göçmenleri Derneği ile buluştu.

Balkan Göçmenleri Derneği Başkanları Av. Zihni Çalışkan ve İsmail Koca beraberindeki üyeleri ile yapılan sohbetli toplantıda; sorunlar, sıkıntılar ve beklentilerin istişareleri yapılarak çözüm yolları değerlendirildi.

Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehir’in nüfus ve ekonomik yapısının bir zenginlik bir ortak kültür olduğunu ve 7 Ekim 2017 tarihinde Eskişehir’in bu zenginlikten çok daha fazla yararlanacağını söyleyerek Balkan Göçmenleri Derneği Başkanlarına ve üyelerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.