AYHAN SEZER: ÇARŞI BİZİMLE BÜYÜYECEK

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, kentin bütününü kapsayan gezilerine ara vermeden devam ediyor. Sezer, son olarak Asarcıklı Caddesi'ne giderek burada faaliyet gösteren işyerlerini tek tek ziyaret etti.

AYHAN SEZER: ÇARŞI BİZİMLE BÜYÜYECEK
24 Ekim 2017 Salı 12:26

Asarcıklı Caddesinde işletmesi olan Eskişehirlilerle bir araya gelen başkan adayı Sezer, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YERİMİZDE SAYIYORUZ

Yaptığı ziyaretlerde esnafın sorun ve şikayetlerine dair bilgiler alan Başkan adayı Sezer, şehrin ticari hayatındaki sorunların tek bir noktada bütünleştiğini belirterek, "Ticaret erbabımız maalesef yalnız bırakılmış. Ve maalesef, bugüne kadar istediği destekleri alamamış. Hemen yanımızdaki şehirler, ticarette her geçen yıl daha da büyük ataklar yaparken bizim esnafımız, tüccarımız, işletmelerimiz yerinde saymaya mahkum edilmiş" diye konuştu.

TABANIN SESİYİZ

Şehir  ticaretinin yaşadığı sorunları her platformda dile getireceklerini söyleyen Sezer, "Bu şehrin ticaretinin içinden gelen bir aday olarak sorunları ve çözümleri çok iyi biliyoruz. Çözüm projelerimiz hazır. Göreve gelir gelmez cadde mağazacılığını geliştirmek, çarşı merkezimiz başta olmak üzere ticaret hayatının beklentilerine yanıt verecek tüm çalışmaları genç ve çalışkan ekibimizle birlikte yapmaya hazırız. Bu şehrin ticareti bizimle birlikte yeniden enerji kazanacak ve yeniden rekabet eder hale gelecek" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.