AYHAN SEZER: BU SEFER ÜYELERİMİZ KAZANACAK

Ticaret Odası seçimlerine saha çalışmalarıyla devam eden Ayhan Sezer, bu kez Eskişehirli ofis işletmeleri ve emlak danışmanları bir araya geldi.

AYHAN SEZER: BU SEFER ÜYELERİMİZ KAZANACAK
28 Şubat 2018 Çarşamba 12:49


Düzenlenen buluşmada büyük ilgi gören Başkan Adayı Sezer, Ticaret Odası yönetimine geldikleri takdirde yapacağı hizmetlere dair bilgiler verdi.

SEKTÖRLERİN SESİ OLACAĞIZ

Eskişehir’in emlak sektöründe yaşanan durgunluğa dikkat çeken Başkan Adayı Sezer, “Sizlerin yaşadığı sorunları en iyi biz anlarız. Sizlerin içinden gelen ve sektörü yakından tanıyan bir adayız. Bu nedenle önünüzü açacak, işlerinizi hızlandıracak ve birlikte hareket edilmesini sağlayacak projeler bizim dönemimizde hayata geçecek” dedi.

ARTIK KAZANMA ZAMANI

Göreve gelir gelmez kent ticaretine yeni bir hava ve sinerji getireceklerini de söyleyen Sezer, “Şehrimizde ekonomik canlanma hızla ve gözle görülür biçimde hissedilecek. Çünkü Eskişehir’in kaybedecek artık tek bir boş zamanı kalmamıştır. ‘Hep Birlikte' yeni şeyler söyleme ve yeni bir yol açma zamanı gelmiştir. Artık büyüme ve kazanma zamanı. Nisan’da sizlerin de desteği ile bunun ilk adımını atıyoruz” diye konuştu.
Sezer ve ekibine büyük ilgi gösteren ofis işletmeleri ve emlak danışmanları da seçimlerde gönüllülerinin kendisi ile beraber olduğunu belirterek Sezer’e başarılar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.