"ANTALYA’YA ÜYE TAŞIMAK MÜSRİFLİKTİR"

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Ticaret Odası Yönetimi tarafından Antalya’da düzenlenecek olan bir seminer için düzenlenen geziye tepki gösterdi.

"ANTALYA’YA ÜYE TAŞIMAK MÜSRİFLİKTİR"
26 Ekim 2017 Perşembe 13:26

Sezer, Antalya'da 3-4-5  Kasım tarihinde düzenlenecek ve mevcut başkan Metin Güler'in konuşmacı olarak katılacağı seminere iki gün önceden otobüsler dolusu üyenin taşınmasının son derece anlamsız ve müsrifçe bir hareket olduğunu söyledi.

ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL

Sezer, söz konusu seminere ayrıca bir konuşmacının daha katılacağını ve 2 saat süreceğini belirterek, "Eskişehir'den kilometrelerce uzak bir şehirde sadece iki saat sürecek bir seminere bir gün önceden otobüsler dolusu üyenin taşınmasının bir anlamı olamaz. Yapılacak bunca masrafın destek ve ilgi bekleyen üyelerimizin ihtiyacı için kullanmak yerine hoyratça saçılmasının anlaşılır tek yanı yoktur" dedi.

HAKLI ÇIKIYORUZ

ETO bütçesinin sadece turistik gezilerden ibaret kalan bu tür organizasyonlara harcandığını söyleyen Sezer, "Antalya'da yapılacak seminerde zaten bir konuşmacı var. Onca masraf yerine bu tür seminerleri neden üyemizin ayağına yani şehrimize getirmiyorsunuz? Üyelerimizi Antalya'ya taşıyarak gezi yaptırmak, odanın hangi amacına uyuyor? Bu uygulama seçime yönelik değil mi? Oda bütçesi kullanılarak seçim çalışması mı yapılıyor?" diye sordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.