Amerikan devi Sam’s Club, Eskişehirli şirkete teklif getirdi

Dünyanın en büyük perakende şirketi Walmart’ın sahibi olduğu Sam’s Club, Türk şirketi Growth Lead LLC'ye teklifte bulundu.

Amerikan devi Sam’s Club,  Eskişehirli şirkete teklif getirdi
11 Mayıs 2023 Perşembe 11:59

İki şirket arasında yapılacak anlaşmayla Türkiye’den Sam’s Club’e maden suyu, şekerleme ve bisküvi ile mutfak ev gereçleri tedariki sağlayacak olan Eskişehirli Türk şirketi Growth Lead LLC, ülke ihracatına 85 milyon dolarlık katkı sunmayı hedefliyor.

Growth Lead LLC CEO’su Can Akalın, Türkiye’de üretim yapan firmaların ürünleri ABD pazarına taşıyan şirketlerinin, Amazon, Walmart, UNFI, KeHE, Kroger, HEB, QVC/HSN, Wayfair, Target, TXB, Giant Eagle ve Meijer gibi zincir marketlerin Amerika’daki lisanslı vendor (B2B tedarikçi) unvanlı ana tedarikçilerinden biri olduğunu söyledi. Üyelere öze perekande depo kulüpleri zinciri olan ve Amerika’nın ilk beş listesinde yer alan Sam’s Toptan Satış Kulübü ile gerçekleştirecekleri anlaşmanın detayları hakkında bilgi veren Akalın, şunları söyledi: “Sam’s Club öncelikle içecek kategorisinde madensuyu, gıdada şekerleme ve bisküvi, mutfak ev gereçlerinde ise döküm için görüşme talebinde bulundu. Walmart ile yaklaşık üç yıldır istikrarlı bir çalışmamız var. Buradaki disiplinli ve sürdürülebilir çalışmalarımız Sam’s Club için referans oluşturdu. Sam’s Club ile sözleşme detayları mayıs ayı sonuna kadar netleşmiş olacak. Bu anlaşma bizim dört yıldır ABD’de imzalayacağımız en büyük anlaşma olmakla beraber, ülke ihracatına da yaklaşık 85 milyon dolarlık katkı sunacak.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.