Alt yapısı tamamlanan Sivrihisar OSB, teşvik avantajlarıyla yatırımcılarını bekliyor

Sivrihisar'ın sosyo- ekonomik önünü açacak büyük bir kalkınma projesi olan, yaklaşık 1400 dönüm alanda inşaat alt yapısı tamamlanan Sivrihisar OSB yatırımcılarını bekliyor.

Alt yapısı tamamlanan Sivrihisar OSB, teşvik avantajlarıyla yatırımcılarını bekliyor
15 Haziran 2022 Çarşamba 10:42

Sivrihisar'ın sosyo- ekonomik önünü açacak büyük bir kalkınma projesi olan, yaklaşık 1400 dönüm alanda inşaat alt yapısı tamamlanan Sivrihisar OSB yatırımcılarını bekliyor.  Sivrihisar OSB Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "En büyük gayemiz, Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesini vizyon ve misyonunda hedeflerini koyduğu gibi hayata geçirerek, çocuklarımıza ve gelecek nesilleri-mize iftiharla emanet edebileceğimiz kalıcı bir eser bırakmak olacaktır. Sivrihisar ilçe ekonomisine vereceği sosyo- ekonomik ve istihdam katkısı ile Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi olarak yatırımcılara ulaşmak için çaba gösteriyor ve mücadele ediyoruz.  Sivrihisar’da sadece bir OSB inşa etmekte kalmıyor, aynı zamanda Sivrihisar’ın gönüllü tanıtım elçiliğini de yapıyoruz. Türkiye’nin gelecek vizyonunu oluşturacak olan yatırımcıları Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmaya davet ediyoruz" denildi.

Açıklama da ayrıca, istihdamın artırılması, vergi indirimi ve finansmana erişim olanaklarıyla ilgili teşvik paketlerinin uygulandığı Sivrihisar OSB'ye yapılacak yatırımların; yatırım desteği, vergi indirimi, sigorta prim işveren desteğinin yanı sıra ilçe bazlı teşviklerden de yararlanabilecekleri kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.