ALP HAVACILIK’IN HEDEFİ JAPONYA

Pek çok Japon firması ile ortak çalışmalara imza atan Alp Havacılık, Japonya havacılık ve uzay sanayi ile olan mevcut işbirliğini de arttırmayı hedefliyor.

ALP HAVACILIK’IN HEDEFİ JAPONYA
24 Eylül 2019 Salı 11:33

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e gelen  Japonya’da koalisyon hükümetinin ortağı Komeito Partisinin Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi, Japon milletvekilleri Kanae Yamamoto, Hidemichi Sato ile Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima ve beraberlerindeki üst düzey yetkilileri Alp Havacılık’ı ziyaret etti.

Alp Havacılık Yönetim Kurulu Üyesi ve Alpata Grubu CEO’su Mustafa Kemal Erçelik tarafından karşılanan heyete, Alp Havacılık’ın sahip olduğu kabiliyetler, mevcut işbirlikleri ve potansiyel işbirliği fırsatları hakkında sunum yapıldı. Heyete daha sonra tesis gezdirildi.

Alp Havacılık Yönetim Kurulu Üyesi ve Alpata Grubu CEO’su Mustafa Kemal Erçelik pek çok Japon firması ile ortak çalışmalara imza attıklarını, Japonya havacılık ve uzay sanayi ile olan mevcut işbirliğini de arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.