AK Partili Günay, ayçiçek yağı krizinde stokçuları sert sözlerle eleştirdi

AK Partili Günay, ayçiçek yağı krizinde stokçuları sert sözlerle eleştirdi: "Pandemi ve küresel kriz devam ederken, bölgemizde savaş varken bu dönemde fırsatçılık ve stokçuluk yapmak kul hakkıdır, vatan hainliğidir! Yazıklar olsun."

AK Partili Günay, ayçiçek yağı krizinde stokçuları sert sözlerle eleştirdi
07 Mart 2022 Pazartesi 10:58

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte Türkiye’deki bazı firmalar ve zincir marketlerin, sıvı yağ fiyatlarına fahiş zamlar ile stokçuluk yapmasına tepki gösterdi. Günay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Pandemi ve küresel kriz devam ederken, bölgemizde savaş varken bu dönemde fırsatçılık ve stokçuluk yapmak kul hakkıdır, vatan hainliğidir! Yazıklar olsun.”

Günay ayrıca, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının gıda piyasalarında arz eksikliğine yol açarak bazı temel gıda ürünlerinde yeterli stok bulunmadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıklamasını paylaşarak, Türkiye’nin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunduğuna dikkat çekti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.