13 MİLYON LİRA TASARRUF SAĞLADIK

Güler, göreve geldiği günden bu yana 13 milyon liradan fazla tasarruf sağlandığını, ETO’nun bu bakımdan altın çağını yaşadığını ifade etti.

13 MİLYON LİRA TASARRUF SAĞLADIK
21 Haziran 2017 Çarşamba 15:00

Meslek komiteleri müşterek toplantısında konuşan ETO Başkanı Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın projelerini hayata geçiren, yatırım yaparken tasarruf edebilen, üyelerine kolaylıklar ve finansman desteği sağlayan, şehir ekonomisine doğrudan katkı yapan bir kuruluşa dönüştüğünü vurguladı. Eskişehir Ticaret Odası’nın Haziran olağan meclis toplantısı ve meslek komiteleri müşterek toplantısı gerçekleştirildi. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası şantiyesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, oda olarak tüm hedefleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Daha önce gerçekleştirilen müşterek toplantıda kalıcı eserler kapsamındaki projelerden bahsettiğini kaydeden Güler, bu kapsamda ETOMÜZE’nin hayata geçtiğini ve Eskişehir ekonomisine 600 milyon lira katkı sağlayacak olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin (EFKM) ise kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu söyledi. Fuar şirketlerinin ilgisinden EFKM’ye olan ilgisinden bahseden ETO Başkanı Metin Güler, projenin bu denli ilgi görmesinin çok doğru bir iş yapıldığının göstergesi olduğuna dikkat çekti. EFKM’nin daha hayata geçmeden Eskişehir’e kazandırmaya başladığını kaydeden Güler, proje için yerli firmaların tercih edilmesiyle şehir ekonomisine doğrudan 50 milyon liradan fazla katkı sağlanmış olacağını dile getirdi.

"Hem yatırım yaptık hem de üyelere finansman sağladık"
Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine verdiği hizmetler hakkında da bilgi veren Güler, son üç yılda ücretsiz olarak yurt içi sektörel fuarlara gönderilen üye sayısının 4000’e ulaştığını dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerinde de öne çıktığını kaydeden Güler, BAKSAN ve TEKSAN’da oluşturulan merkezler ve düzenlenen sınavlar ile 23.674 sertifika verdiğini söyledi. ETO’nun tarihinin en büyük projelerine imza atarken bir yandan da üyelerine finansman desteği sağladığını hatırlatan Güler, TOBB Nefes Kredisi ile ETO üyelerinin 54 milyon lira tutarında kredi kullandığını kaydetti. Üyelere sağlanan kolaylıkları da aktaran ETO Başkanı Güler, artık üyelerin işlemlerini tek durakta yaparak hem zamandan hem de paradan tasarruf ettiklerini kaydetti. Eskişehir Ticaret Odası’nın yatırımlarını yaparken harcamalarına da dikkat ettiğini belirten Güler, göreve geldiği günden bu yana 13 milyon liradan fazla tasarruf sağlandığını, ETO’nun bu bakımdan altın çağını yaşadığını ifade etti. Toplantıdan sonra ETO Başkanı Metin Güler, meclis üyeleri ve meslek komiteleri ile birlikte EFKM ve ETO Hizmet Binası projesini inceledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.