YÜCEER UYARDI: “S” PLAKASI OLMAYAN ARAÇLARA DİKKAT EDİN!

Eskişehir servis araçları odası Başkanı Abdurrahman Yüceer velileri “S” plakası olmayan araçlara karşı dikkatli olmaları yönünde uyardı.

YÜCEER UYARDI: “S” PLAKASI OLMAYAN ARAÇLARA DİKKAT EDİN!
04 Şubat 2018 Pazar 13:56

Açıklamalarda bulunan oda yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Yüceer “İkinci eğitim ve öğretim dönemi öncesi okullara öğrenci taşıyan servis araçlarımız işletmecileri tarafından bakım ve onarımdan geçirildi. Araçlarımız ikinci eğittim ve öğretim yılına hazır hale getirildi. Öğrenci ve velilerimizin servis taşımacılığı hizmetinde mağdur olmamaları için elimizden geleni yaptık. Dönem boyunca oda olarak okul servislerimize yönelik denetimlerimiz devam edecek “dedi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından oda başkanlığı görevine getirilen Yüceer, Eskişehir’de korsan araçlara yönelik yoğun bir denetim faaliyeti yürüttüklerini de hatırlatarak ‘S’ plakası olmayan araçlara karşı öğrenci velilerinin dikkatli olmaları konusunda da çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.