Rektör Şafaklı’nın yerine o isim getirildi

Anadolu üniversitesi Rektörlüğü’nden istifa eden Şafak Çomaklı yerine Rektör Yardımcısı Al Savaş Koparal atandı.

Rektör Şafaklı’nın yerine o isim getirildi
11 Mayıs 2020 Pazartesi 15:57

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: T.C. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Anadolu Üniversitesi rektörlüğünü vekaleten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş KOPARAL'ın yürütmesini uygun görmüştür.

PROF. DR. ALİ SAVAŞ KOPARAL KİMDİR

Anadolu Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Akademik hayatına 2008 yılından beri Profesör olarak devam etmektedir. Farklı dergilerde ulusal ve uluslararası makaleler ve bu makalelere atıfları olan Prof. Dr. Ali Savaş KOPARAL çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel araştırma projelerinde yürütücü ve araştırmacı olarak görev almıştır. Anadolu Üniversitesi’nin çeşitli kademelerinde idarecilik görevi yapan Prof. Dr. Ali Savaş KOPARAL, 01.10.2018 tarihinde Rektör Yardımcılığı görevine atanmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.