REKTÖR ÇOMAKLI ÖĞRENCİDEN ÖZÜR DİLEDİ

Üniversite öğrencisi sosyal medya hesabından kütüphanenin saat 23.00’dan sonra kapatılması tepki gösterdi.  Rektör Çomaklı bakımdan dolayı kütüphanenin kapalı olduğunu belirterek, öğrenciden özür diledi.

REKTÖR ÇOMAKLI ÖĞRENCİDEN ÖZÜR DİLEDİ
02 Temmuz 2019 Salı 10:35

Anadolu Üniversitesi öğrencisi  23.00’dan sonra kütüphanenin kapatılmasına tepki göstererek, Rektör Şafak Ertan Çomaklı’ya, “Sayın Prof. Dr. Çomaklı saat 23.00’te kütüphane kapatarak nasıl bilime katkıda bulunabilirsiniz. İlgili çalışmayı yapacağınızı umuyorum” sözleriyle sitemi belirtti. 

Öğrenciden özür dileyen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, “Öğrencinin olduğu 10 aylık dönemde 24 saat açık tutulan ve gece 00 ile 01 arası ücretsiz çay&çorba ikram edilen süreçte yapamadığınız ilminizi geliştirmek adına yaz tatilinde gece 23’ten sonra bakıma alınan kütüphane ve çalışanlarımız adına özür diler, ilmi çalışmalarınızı bekleriz” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Savaş Çokaral - 5 yıl önce
Özür mü dilemiş, yoksa sarkatstik bir cevap mı vermiş?