Projeler görücüye çıktı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM), ESOGÜ öğretim üyeleri, öğrencileri ve Teknopark firmalarını, ETTOM Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, "Şirket Ortağım Melek Yatırımcı" üyeleriyle buluşturdu.

Projeler görücüye çıktı
10 Kasım 2016 Perşembe 16:21


Toplantıda ESOGÜ Öğretim Görevlisi Mustafa Parlaktuna, Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Kullanarak Otomasyon Sistemi Yazılımı Geliştirilmesi; ESOGÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suat Pat, Plazma Medikal Cihazı PMC; ESOGÜ Öğrencisi Furkan Yeşil, Kuluçka Makinası; Teknopark Firması Biltay Teknoloji’den Onur Bilge, Scienta Us Üretim Takip ve Çizelgeleme Yapay Zekası; ESOGÜ Öğrencisi Enes Ulutopçu, NEPOS.com; ESOGÜ Öğrencisi Erdem Küçün, motogaleriniz.com; ESOGÜ Araştırma Görevlisi Ceyhan Hacıoğlu, Altın (B12 Vitamini) Ekmek isimli projelerinin sunumlarını gerçekleştirdi.
Proje sunumları sonrasında Şirket Ortağım Melek Yatırımcılık Ağı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Girişim Bulma-Seçim, Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan, Şirket Ortağım Melek Yatırımcılık Ağı Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Akbulut, Şirket Ortağım Melek Yatırımcılık Ağı Direktörü Sadık Köseoğlu değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda ETTOM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Çabuk ve ETTOM Girişimcilik ve Şirketleşme Uzmanı Nihan Tomris Küçün de hazır bulundu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.