Proje okulunda öğretmen sıkıntı yaşanıyor...Öğrenciler mağdur, veliler tepkili

2021-2022 eğitim öğretim yılı sıkıntılı başladı. Okullarda öğretmen sıkıntısı yaşanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okulu ilan edilen Beylikova Fen Lisesi’ne Almanca ve din kültürü branşlarında öğretmen ataması yapılmaması velilerin tepkisine neden oldu.

Proje okulunda öğretmen sıkıntı yaşanıyor...Öğrenciler mağdur, veliler tepkili
08 Eylül 2021 Çarşamba 15:33

2021-2022 eğitim öğretim yılı sıkıntılı başladı. Okullarda öğretmen sıkıntısı yaşanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okulu ilan edilen Beylikova Fen Lisesi’ne Almanca ve din kültürü öğretmeni ataması yapılmaması velilerin tepkisine neden oldu.

Beylikova Fen Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okul ilan edildi. Proje okulda öğretmen açığının olmasına tepki gösteren veliler, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmede, Almanca ve din kültürü öğretmen alımı için kadro açıldığını, görevlendirme yapıldığını ancak öğretmenlerin ilçede görev yapmak istemediği belirtildi. Kadrolu öğretmen beklerken bize ücretli öğretmen gönderileceği ifade edildi. Ancak burası bir proje okulu. Özel çocukların seçtiği bir okul. Bu okul da görev yapacak öğretmenlerin de sözleşmeli değil kadrolu öğretmen olması gerekiyor. Çocuklarımızı buradan alamayız. Mağduruz. Bu mağduriyetimizin bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.