Prof. Dr. Gündoğan'a yeni görev!

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) üye seçimlerine ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan da üye olarak seçildi.

Prof. Dr. Gündoğan'a yeni görev!
23 Kasım 2018 Cuma 13:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'de yer alan karara göre Yüksek Öğretim Kurulu Üyeliğine atamalar yapıldı. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Meteoroloji ve Standardizasyon Genel Müdürü Prof. Dr. Necip Camuşlu Yüksek Öğretim Kurulu Üyeliğine seçildi.  (Kaynak:Eskişehir Ekspres)

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eskişehirli - 5 yıl önce
Naci Hocam, Bir hemşehriniz olarak gurur duyduk. Gülen yüzünüz hiç solmasın hocam.
Avatar
Özgür - 5 yıl önce
Bu şehir kendi değerlerine neden sahip çıkmıyor? Adam yükseköğretimin en üst kuruluşunun üyesi olmuş yerel gazetelere bakımıyorum bir tane köşe yazarı üstünde durmuyor. Tabi yazacak o kadar önemli (!) konuları var ki buna sıra gelmiyor.