ÖZEL ÇAĞDAŞ OKULLARI “OKULUM TEMİZ” BELGESİNİ ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde, Özel Çağdaş Okulları, TSE tarafından yapılan denetimler sonucu “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazandı. Özel Çağdaş Okulları Müdür Yardımcıları Ayşegül Mühürhancı Dal ve Yakup Dönmez, “Okulum Temiz” belgesini, TSE Eskişehir Bölge Müdürü İsmail Kaynarca’dan teslim aldı.

ÖZEL ÇAĞDAŞ OKULLARI “OKULUM TEMİZ” BELGESİNİ ALDI
24 Eylül 2020 Perşembe 10:29

‘OKULUM TEMİZ’ BELGESİNİ ALMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ

Özel Çağdaş Okulları olarak pandemi sürecine ilişkin her türlü önlemi en süt düzeyde aldıklarını ifade eden Okul Müdürü İsmail Samur, “Eskişehir’in en donanımlı kampüsüne sahip olan okulumuzda öğrenci, öğretmen ve tüm personelimizin sağlığı her şeyden daha önemli anlayışıyla hareket etmekteyiz. Bugüne kadar hijyen konusunda titizlikle hareket eden okulumuz, pandemi sürecinde de bu konuda farkını ortaya koymuştur. Bu hassasiyetimizin karşılığı olarak TSE tarafından yapılan denetim sonucunda ‘Okulum Temiz’ belgesini almanın haklı gururunu yaşamaktayız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.