ÖZEL ÇAĞDAŞ OKULLARI KARİYER ZİRVESİ BAŞLIYOR!

Özel Çağdaş Okulları, pandemi sürecinde hayata geçirdiği faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor. Özel Çağdaş Okulları tarafından 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Kariyer Zirvesine, her biri alanında önemli başarılara imza atan pek çok isim katılacak.

ÖZEL ÇAĞDAŞ OKULLARI KARİYER ZİRVESİ BAŞLIYOR!
29 Mayıs 2020 Cuma 13:29

1992 yılında Eskişehir Eğitim ve Bilimsel Araştırma Çalışma Vakfı (ESBAV) tarafından kurulan Özel Çağdaş Okulları bünyesinde, geçen yıl açılan Anadolu ve Fen Lisesi ilk yılını önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaparak taçlandırmaya hazırlanıyor. Öğrencilerinin; sanat, kültür, ekonomi, spor, bilim, teknoloji ve sosyal yönlerinin gelişmesi ve donanımlı bireyler olmaları için birçok girişimde bulunan Özel Çağdaş Okulları, bu kapsamda çok sayıda projeyi hayata geçirdi. 27 yıllık tecrübeye dayanan donanımlı altyapısı ve iş birliği içinde çalışan ekibi ile birçok projeye imza atan Özel Çağdaş Okulları, başarılarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

HER BİRİ ALANINDA UZMAN KİŞİLER KONUK OLACAK

Özel Çağdaş Okulları, tüm dünyayı etkisi altına alan koronovirüs nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde, her biri alanında uzman kişileri; takipçileri ile buluşturmak için gün sayıyor.

30- 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kariyer Zirvesi'nde; Gazeteci- Yazar Yılmaz Özdil, Oyuncu Ozan Güven, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Sosyal Girişimci-Kişisel Gelişim Uzmanı Nasuh Mahruki, Gazeteci, Yazar ve Yönetmen Nebil Özgentürk, Oyuncu ve Sunucu Alp Kırşan, Teknik Direktör Yılmaz Vural, ETİ İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu, Oyuncu Levent Üzümcü, Milli Sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, ETO Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç, Intel- Global Kamu ve Eğitim Sektör Direktörü Çiğdem Ertem, Yüksek Mühendis- PMP- Gezgin Dr. Faruk Budak, Sunucu ve Yazar Tuluhan Tekelioğlu, Beyin Cerrahı Prof. Dr. Bülent Önal, Geliştirici ve Akademisyen Dr. Öğr. Üyesi İlker Kayabaş, NVIDIA Takım Lideri- Görüntü İşleme ve Makine Öğrenme Uzmanı İbrahim Eden, Orkestra Şefi ve Besteci Musa Göçmen Microsoft Takım Lideri- Yapay Zeka Uzmanı Ece Kamar, Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ve Kaptan Pilot Özgür Kaya, Özel Çağdaş Okulları'nın konuğu olacak.

MODERATÖRLÜĞÜ LİSE ÖĞRENCİLERİ YAPACAK

2 gün sürecek olan Kariyer Zirvesi, Özel Çağdaş Okulları YouTube ve Facebook hesaplarından online olarak gerçekleşecek. Kapsam açısından, alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan bu eğitsel aktiviteye, Türkiye'nin her yerinden katılım sağlanabilecek. Kariyer Zirvesi canlı yayınlarının oturumlarının moderatörlüğünü ise, Özel Çağdaş Okulları Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.