ÖĞRENCİLERİN TEOG HEYECANI

Bugün Türkiye genelinde bugün başlayan 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavına Eskişehir’de 9 bin 995 öğrenci katıldı.

ÖĞRENCİLERİN TEOG HEYECANI
23 Kasım 2016 Çarşamba 15:57

Eskişehir’de öğrenim gören öğrenciler, TEOG sınavının ilk gününde Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınavlara girerken, yarın ise Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil sınavlarına girecek. Sınava giren öğrenciler yöneltilen sorular için mücadele ederken, çok sayıda veli de sınav sonuna kadar okul bahçelerinde çocuklarını bekledi.
Eskişehir’deki 117 okulda devam eden TEOG sınavında, 14 ilçesinden toplam 9 bin 955 öğrenci katılırken, 2 bin 526 sınav personeli görev yaptı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.