ÖĞRENCİLERDEN TEKNOLOJİ VE TASARIM SERGİSİ

Atatürk Orta Okulu 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı Teknoloji ve tasarım dersi öğrencileri tasarladıkları ürünleri sergilediler.

ÖĞRENCİLERDEN TEKNOLOJİ VE TASARIM SERGİSİ
11 Mayıs 2017 Perşembe 16:01

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezinde düzenlenen serginin açılışını Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Zeydan, Okul Müdürü Halil Naci Armağan, Teknoloji tasarım dersi öğretmeni Dilek Ersoy ve öğrenciler yaptı.
Açılışta bir konuşma yapan Zeydan” Öğrenciler çözüm odaklı projeleri çok güzel tasarlamışlar serginin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”dedi.
Teknoloji ve tasarım dersi öğretmeni Dilek Ersoy ise” Öğrencilerimiz bir yıl boyunca özveri ile çalıştılar bugün buradaki sergide Öğrenciler çözüm odaklı projeler üretip bunları gerçeğe döndürdüler. Sergimizde Düzen kuşağı, Kurgu Kuşağı ve yapım kuşağına ait ürünler sergilenmektedir” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.