Milletvekili Avcı: Okulların bakım ve onarımı için 24 milyon TL bütçe geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemi için Eskişehir’deki okullara toplamda 24 milyon TL destek sağlandığını açıkladı.

Milletvekili Avcı: Okulların bakım ve onarımı için 24 milyon TL bütçe geldi
29 Temmuz 2022 Cuma 12:57

Eğitimde imkan farklılıklarını azaltmak, fırsat eşitliğini sağlamak ve okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirmek amacıyla Eskişehir’deki okulların bakım, onarım ve tamirat işleriyle ilgili desteğin artarak devam ettiğini belirten Avcı, “ Bu çalışmalar kapsamında Millî Eğitim Bakanlığımızdan ilimize önce 10 milyon TL gönderilmiştir. Daha sonra, İl Millî Eğitim Müdürlüğü’müzün tespit ve talepleri doğrultusunda, bu tutara ek olarak 14 milyon TL daha destek sağlanmıştır. Böylece Eskişehir’deki eğitim yuvalarımızın bakım, onarım ve tamiratı için bu yıl toplam 24 milyon TL destek sağlanmıştır” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.