Masal Şatosu Akademisi’nin yeni mezunları

Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu Çocuk Akademisi’ni başarıyla tamamlayan çocuklar katılım belgelerini ailelerinin de katıldığı törenle aldılar. Akademi boyunca çocukların bir ay süren çalışmalarda ürettikleri eserler, Masal Şatosu giriş katında sergilenmeye başladı.

Masal Şatosu Akademisi’nin yeni mezunları
29 Temmuz 2017 Cumartesi 13:15

Çocukların yaz tatillerini en iyi biçimde değerlendirmeleri için Masal Şatosu’nun düzenlediği atölye çalışmalarından oluşan Çocuk Akademisi’nde 7-11 yaşlarındaki 32 çocuk hayal ettiler, keşfettiler ve eğlenerek öğrendiler.
      Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nun düzenlediği, Çocuk Akademisi üç yıldır sürdürdüğü atölye çalışmaları ile çocuklara yeni hobiler, bilgiler ve tecrübeler kazandırırken, özgüvenlerinin, yeteneklerinin ve hayal dünyalarının gelişmesi amaçlandı.
     Yaratıcı drama, nostaljik çocuk oyunları, yaratıcı düşünme oyunları, kutu oyunları, qulling, seramik ve tiyatro branşlarında eğitim gören 32 çocuk, Masal Şatosu önünde kendileri için düzenlenen alanda çeşitli oyunlarla eğlendiler. Ailelerinin de katıldığı törende, Çocuk Akademisi öğrencileri, katılım belgelerini Destek Hizmetleri Daire Başkanı Didem Aydınmakina ve Masal Şatosu Müdürü Eray Arslan’dan aldılar.
     Katılım Belgelerini alan çocuklar, daha sonra anne ve babalarıyla atölye çalışmaları sırasında ürettikleri eserlerin bulunduğu Masal Şatosu giriş katında açılan sergiyi gezdiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.