KPSS'YE GİRENLER İÇİN ÖNEMLİ HABER

Eskişehir Valiliği bir açıklama yayınlayarak pazar günü yapılacak KPSS'ye katılan adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden yada yeniden çıkartmak isteyen için Odunpazarı İlçe Nüfus Müdürlüğünün pazar günü hizmet vereceğini bildirdi.

KPSS'YE GİRENLER İÇİN ÖNEMLİ HABER
18 Kasım 2016 Cuma 17:08

 
ÖSYM Başkanlığı tarafından 20 Kasım 2016 pazar günü yapılacağı bildirilen KPSS ortaöğretim sınavına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adaylar için ilimiz Odunpazarı İlçe Nüfus Müdürlüğü 20 Kasım 2016 pazar günü 07:00-10:15 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.
Belirtilen tarihte sınava girecek adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adaylar için “2016-KPSS Ortaöğretim Giriş Belgesi” ve 2 fotoğraf ile birlikte Odunpazarı İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat edebileceklerdir.
kamuoyuna duyurulur.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.