Konsey geri dönüşümü anlatıyor

Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu tarafından geri dönüşümün önemine dikkat çekmek üzere mahallelerde ve liselerde başlatılan “Geri Dönüştür Dünyayı Değiştir” adlı farkındalık ve bilgilendirme eğitimleri ilkokullarda verilmeye başlandı.

Konsey geri dönüşümü anlatıyor
10 Kasım 2016 Perşembe 15:56

Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu’nda yer alan gönüllü eğitimciler, geri dönüşüm ile ilgili eğitimlerin ilkini Meserret İnel İlkokulu öğrencilerine verdi. Sunumlar, videolar ve uygulamalı örneklerle desteklenen eğitimi minik öğrenciler ilgi ile dinledi. Geri dönüştür Dünyayı Değiştir projesini 1 yıl önce başlattıklarını anımsatan Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Selma Güder, “Projemizi her yaştan her kesimden vatandaşımızla buluşarak paylaşmaya ve geri dönüşümün önemini anlatmayı hedefliyoruz. Mahalle ve liselerde verdiğimiz eğitimlere bu yıl ilkokul öğrencilerimizi de dahil ettik. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında tüm 4’üncü sınıf öğrencilerimize geri dönüşümü ve önemini anlatacağız. Meserret İnel İlkokulumuzda 350 öğrenci ile bir araya gelerek öğrencilerimizi doğaya olan ilgilerini görmek bizi memnun etti. Bu çalışmada bizlere destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere Meserret İnel İlkokulu müdür ve müdür yardımcılarına teşekkür ederiz” dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.