KARİYER ZİRVESİ ÜNLÜ KONUKLARI AĞIRLADI

Özel Çağdaş Okulları tarafından 30- 31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Kariyer Zirvesi sona erdi. Sanattan spora, bilimden teknolojiye pek çok alanda ünlü konukları ağırlayan Kariyer Zirvesi ilk günden 15 binin üzerinde kişiye ulaştı.

KARİYER ZİRVESİ ÜNLÜ KONUKLARI AĞIRLADI
01 Haziran 2020 Pazartesi 15:26

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronovirüs nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde, fark yaratan bir etkinliğe imza atan Özel Çağdaş Okulları, her biri alanında uzman konukları ağırladı. Öğrencilerde kariyer bilinci oluşturmak, geleceklerine dair bakış açısı kazandırmaK ve kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleşen Kariyer Zirvesi, büyük ilgi gördü.

KARİYER ZİRVESİNE KİMLER KONUK OLDU?

Kariyer Zirvesi'ne; Gazeteci- Yazar Yılmaz Özdil, Oyuncu Ozan Güven, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Oyuncu ve Sunucu Alp Kırşan, Sosyal Girişimci-Kişisel Gelişim Uzmanı Nasuh Mahruki, Gazeteci, Yazar ve Yönetmen Nebil Özgentürk, Teknik Direktör Yılmaz Vural, ETİ İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu, Oyuncu Levent Üzümcü, Milli Sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, ETO Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç, Intel- Global Kamu ve Eğitim Sektör Direktörü Çiğdem Ertem, Yüksek Mühendis- PMP- Gezgin Dr. Faruk Budak, Sunucu ve Yazar Tuluhan Tekelioğlu, Beyin Cerrahı Prof. Dr. Bülent Önal, Geliştirici ve Akademisyen Dr. Öğr. Üyesi İlker Kayabaş, NVIDIA Takım Lideri- Görüntü İşleme ve Makine Öğrenme Uzmanı İbrahim Eden, Orkestra Şefi ve Besteci Musa Göçmen Microsoft Takım Lideri- Yapay Zeka Uzmanı Ece Kamar, Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ve Kaptan Pilot Özgür Kaya konuk oldu.

CANLI YAYINLARIN MODERATÖRLÜĞÜNÜ LİSE ÖĞRENCİLERİ YAPTI

Facebook ve YouTube hesaplarından canlı olarak yayınlanan canlı yayın oturumlarının moderatörlüğünü Özel Çağdaş Okulları Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin moderatörlük yaptı. Kariyer Zirvesi'ne katılan konuklar, öğrencilerin sorularını samimiyetle yanıtladı. Gençlerin kariyerlerine ve hedeflerine yönelik önerilerde bulunan birbirinden değerli isimler, gençlerin kariyerlerine yön vermelerine de katkı sağladı.  Özel Çağdaş Okulları tarafından, Kariyer Zirvesi'ne katılan konuklar adına, Türk Eğitim Vakfına (TEV) bağış yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.