İstanbul'un en iyi Kız Öğrenci Yurdu

Kız öğrenci yurdu arayanlara en büyük müjde Aydın Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu’ndan geliyor. Genç kızlar farklı bir şehirde üniversite kazanmanın sevincini yaşarken, aynı paralelde eğitim süreci boyunca ailelerinden ayrı kalmanın burukluğunu da yaşar. Ayrıca özellikle İstanbul gibi büyük bir şehirde üniversite eğitimi alacak olan genç kızlar için güvenli bir yurtta konaklama imkanı, emin ellerde gerçekleştirilebilecek olan bir olgudur.

İstanbul'un en iyi Kız Öğrenci Yurdu
14 Ağustos 2018 Salı 14:24

Şayet siz de üniversite eğitimi için kız çocuğunuzu emanet edebileceğiniz güvenilir ve konforlu bir yurt arıyorsanız, kesinlikle doğru adres Aydın Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu olmalıdır. Burada dilerseniz tek kişilik ya da 2, 3,4 kişilik odalarda arkadaşlarınızla bir arada ferahlık içinde kalabilirsiniz. 7/24 güvenlik sistemlerince izlenen bina güvenliğindeki konforlu odalara Aydın Üniversitesi İstanbul kız yurtları ndan erişebilirsiniz.

Harika Konumda Yurt Ev Konforunda Odalar


Ebeveynlerin kızlarından ve kızların da ebeveynlerinden lisans ve ön lisans sistemine göre 2 ila 4 sene uzakta yaşayacağı yurtlar, mutlaka belli bir güvenlik -konfor standardına ayrıca da sıcak bir iklime sahip olmalıdır. Kız çocuklarının ailelerine olan özlemlerini minimum seviyeye indirgeyecek olan bu konforu Aydın üniversitesi İstanbul kız yurdunda bulabilirsiniz.
Oda ve banyo konforunu donanımlı bir altyapı tasarımıyla bulabileceğiniz; yatak, çalışma ünitesi, aydınlatma, buzdolabı, giysi dolabı gibi sıcak bir yurt ortamını yurdumuz dahilindedir. Bahçelievler, Küçük çekmece- Büyükçekmece, Avcılar, Bakırköy gibi İstanbul’un en güzide semtlerine komşu konumda olan Florya’da konuçlanan bu yurtta, düzenlenen tüm etkinliklerle iç içe olabileceksiniz.

Eksiksiz Hizmet


Düzenli aralıklarla sağlanan ring araç hizmeti, merkezi konum, sosyal aktivite odası, fiber internet ağı, eğlence odası, spor salonu, kafe – restoran işletmelerinin her biri yurt dahilinde bulunmaktadır ve öğrenciler dışarı çıkmaya ihtiyaç duymadan tüm bu aktivitelerden gönüllerince yararlanabilmektedir.
Ayrıca yaşanabilecek olan her türlü ihtiyaç için 24 saat resepsiyon desteği, temizlik hizmeti yine yurt tarafından sağlanmaktadır. Yanı sıra dev ekranlı film odası, tam teşekkülü ilk yardım reviri, leziz sunumlu cafe ve restoran hizmeti, kütüphane ve etüd odası yine İstanbul kız öğrenci yurdu yurt bünyesindedir.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.