İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Hakan Cırıt, yaklaşık bir yıllık sürenin ardından asaleten İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU
02 Kasım 2019 Cumartesi 14:32

Aralık 2018'de Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Hakan Cırıt, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile asaleten Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü oldu. Cırıt'ı asaleten Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü yapan karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Hakan Cırıt kimdir?

Hakan Cırıt 6 Mayıs 1971'de Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Elazığ'da yapmış olup, Yüksek Öğrenimin tahsilini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı. Eskişehir'de bir çok okulda öğretmenlik, idarecilik ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevlerini yürüten Hakan Cırıt, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinden sonra vekaleten Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaya başlamıştı. Cırıt, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.