Hem Eğlendiler, Hem Okudular

Eskişehir Sarıcakaya İlçesi Fatih İlkokulu tarafından hayata geçirilen ‘Analı Babalı Okullar, Geziyorum, Okuyorum, Oynuyorum’ isimli proje kapsamında Kapukaya İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek onlarla birlikte hem eğlendiler, hem kitap okudular hem de onlara kitap hediye etti.

Hem Eğlendiler, Hem Okudular
09 Nisan 2018 Pazartesi 14:38

Eskişehir Sarıcakaya İlçesi Fatih İlkokulu tarafından hayata geçirilen ‘Analı Babalı Okullar, Geziyorum, Okuyorum, Oynuyorum’ isimli proje kapsamında iki okulun öğrencilerine kaynaşma programı uygulanırken, öğrenciler gönüllerince eğlenebilmenin mutluluğunu yaşadı. Sarıcakaya Belediyesi tarafından okul bahçesine kurulan Şişme oyun parkı ve Zıp Zıp sayesinde çocuklar gün boyu eğlenceli vakit geçirdi.

Etkinliğe Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Özdemir, Fatih İlkokulu Müdürü Süleyman Bilen ve proje sorumlusu öğretmenler katıldı. Özellikle şişme oyun parkına hücum eden iki okulun öğrencileri eğlencenin keyfini sürdü. Ardından gerçekleşen okuma etkinliğinde Belediye Başkanı Güler, , İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özdemir ve Fatih İlkokulu Müdürü Bilen, öğrencilerle birlikte kitap okudu. Daha sonra Fatih İlkokulu öğrencileri, Kapukaya ilkokulunda ki arkadaşlarına günün anısına birer kitap hediye ettikten sonra onların tek bir odada birleştirilmiş sınıflardan oluşan okullarını gezdi.

Program sonunda da öğrencilere Sarıcakaya Belediyesi tarafından kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.