GENÇLİK MERKEZLERİ ANKARALI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Ankara Mimar Kemal Ortaokulu, kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında Eskişehir’i geldi.

GENÇLİK MERKEZLERİ ANKARALI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
05 Ekim 2017 Perşembe 14:56

Ahşap Heykel Festivali açılışına katılan öğrenciler, festival öncesi ve sonrasında Gençlik Merkezi görevlileri tarafından şehir turuna çıkarıldı. Sazova Bilim, Sanat  ve Kültür Parkı, Kent Parkı, Odunpazarı Sıcak Cam Atolyesi, Ahşap Eserler Müzesi,  Fotoğraf ve Lületaşı Müzesi’ni ziyaret eden öğrenciler, Eskişehir’e hayran kaldı.

Okul Müdürü Yasin Demirci, çocukların sanatla buluşması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Demirci, “ Okulumuz sosyal bir okuldur.  Öğrencilerimize sanat ve kültürel faaliyetlerin sadece dört duvar arasında olmayacağını göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik.  Öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenmeleri için ve aynı zamanda kültürümüzü tanıımaları amacıyla Eskişehir’e geldik. Çocuklarda bu anlamda hem cam sanatını , hem de ahşap sanatını görmüş ve öğrenmiş oldular. Kardeş okul çerçevesinde bu tür çalışmalara devam edeceğiz. Bu anlamda bizi ağırlayan başta Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt olmak üzere Gençlik Merkezi’nde görevli arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Çocuklar için faydalı bir program oldu. Odunpazarı’nı tarihi ve kültürel değerler açısından çok zengin buldum. Bunları korumakta tabi çok önemli. Bunu başarabilmiş belediyemiz. O yüzden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Odunpazarı Belediyesi GençliK Merkezileri’nin  de Emek’teki bir okulda Ankara’yı ziyaret edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.