ESOGÜ mezunlarını uğurladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar ve Eskişehir meslek yüksekokulları 2018 yılı mezunları, törenle diplomalarını aldı.

ESOGÜ mezunlarını uğurladı
18 Temmuz 2018 Çarşamba 13:26

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar ve Eskişehir meslek yüksekokulları 2018 yılı mezunları için ESOGÜ Stadyumu’nda tören düzenledi.

Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak, törende yaptığı konuşmada, genç nüfusa sahip olan Türkiye'de, eğitim, öğretim ve araştırmaların kalitesinin artırılmasının, Türkiye’nin yükselişini sağlayacağını belirterek, "Güçlü Türkiye ve güçlü gelecek için yapmamız gereken, bilgiyle donanmış bireyler olarak çalışmaktır." ifadesini kullandı.

Törende diplomalarını alan öğrenciler keplerin topluca havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

Mezuniyet törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Vali Yardımcıları Ali Muhiddin Varol ve Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile eski ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin de katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.