ESMEK projesiyle 49 köy okuluna 14 bin kitap ulaştırıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Eskişehir Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından, "Bir Kitap Bin Destek" adlı kampanya kapsamında vatandaşlardan toplanan 14 bin kitap, 49 köy okuluna ulaştırıldı.

ESMEK projesiyle 49 köy okuluna 14 bin kitap ulaştırıldı
09 Ocak 2020 Perşembe 14:36

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplanan kitaplardan bir kısmı Aydın, Şırnak, Şanlıurfa ve Yalova'daki ihtiyaç sahibi okullara gönderildi.

Kitapların çoğunluğunu Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki ihtiyaç sahibi okullara ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, proje boyunca kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşların evlerine kadar giderek kitapları teslim aldı. Eskişehirlilerin kampanyaya ilgi gösterdiğini belirten yetkililer, proje kapsamında 49 okul ile iletişime geçilerek kitapların teslim edildiğini duyurdu.

Öte yandan, kampanyanın devam ettiğini ve vatandaşların bağışlamak istediği kitapları ekiplerin evlere kadar gelip alabileceğini aktaran yetkililer, tüm Eskişehir halkını kampanyaya katılmaya davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.