ESKİŞEHİRLİ VEKİLDEN MEB'E TEPKİ!

TBMM Genel kurulunda konuşan Kabukcuoğlu, Eskişehir'in 60 bin nüfusu olan Emek mahallesinde bir tane bile lisenin olmadığını söyledi.

ESKİŞEHİRLİ VEKİLDEN MEB'E TEPKİ!
27 Haziran 2019 Perşembe 14:57

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr Arslan Kabukcuoğlu Milli Eğitim kanununda değişiklik yapılması hakkındaki kanun görüşmelerinde söz aldı. TBMM Genel kurulunda konuşan Kabukcuoğlu, Eskişehir'in 60 bin nüfusu olan Emek mahallesinde bir tane bile lisenin olmadığını söyledi.

Hükümetin sürekli üniversite kurmakla övündüğü halde 60 bin nüfuslu mahalleye bir lise yapamamasını eleştiren Kabukcuoğlu, Ülkemizin işsiz üniversite mezunlarına değil, kalifiye işgücüne ihtiyacı olduğunu belirtti. TBMM genel kurulunda hükümet adına hazır bulunan Milli Eğitim Bakan yardımcısının, Kabukcuoğlu'nun eleştirisini not ettiği gözlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.