ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI 156 ADET KLAVYELİ TABLETİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE TESLİM ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan "Küçük Parmaklar" tablet dağıtım kampanyası kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye edilmek üzere 156 adet klavyeli tablet Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan tarafından Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’a teslim edildi.

ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI 156 ADET KLAVYELİ TABLETİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE TESLİM ETTİ
25 Ocak 2021 Pazartesi 15:10

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan ve Eskişehir Ticaret Borsası’nın da katkılarıyla temin edilen 156 adet tabletin teslim töreni, Eskişehir Ticaret Borsası Hizmet Binası'nda yapıldı.

Başkan Zeydan, yaptığı konuşmada, Türk iş dünyasının pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Eskişehir Ticaret Borsası ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Eskişehir’de uzaktan eğitime katılan öğrencilere destek olması amacıyla biz de Eskişehir Ticaret Borsası olarak bilgisayarlı tablet kampanyasına katıldık. Bu tabletlerin 55 adedi TOBB Bütçesinden, 101 adedi de ETB bütçemiz ile Borsa üyelerinin bağışlarıyla temin edilen toplam 156 adet klavyeli bilgisayarı teslim ediyoruz. ”dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Zeydan; “Eskişehir Ticaret Borsası daha önceden olduğu gibi her zaman eğitimin içinde ve eğitime katkısını esirgemeyen bir kurum olmuştur. Biz de her yıl olduğu gibi katkımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bildiğiniz üzere, Ticaret Borsası İlkokulu ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi olmak üzere Eskişehir’de 2 adet okulumuz var. TOBB’nin 81 ile 81 okul projesi çerçevesinde üçüncüsünün de Tepebaşı bölgesine inşaatı devam ediyor. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim dönemine yetiştirmeye çalışıyoruz. Eskişehir Ticaret Borsası’nın Milli Eğitime yaptığı yatırımları, Milli Eğitim teşkilatımız her zaman hatırladı. Bu anlamda Sayın Müdürümüz Hakan Cırıt Bey’e teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’da Eskişehir Ticaret Borsası’nın eğitime yaptığı katkılardan dolayı minnettar olduğunu belirterek “Eğitim herkesin katkıda bulunduğu, müştereken işbirliği içerisinde çalışacağı bir kurumdur. Eğitim, halktan ve sivil toplumdan ayrı olamaz. Biz bu bağışı gerçekten çok önemsiyoruz. İlimizde uzaktan eğitime erişemeyen çok fazla sayıda çocuğumuz var. Tüm bu tabletler çocuklarımıza ivedilikle dağıtılacak. Temennimiz odur ki, 15 Şubat itibariyle yüz yüze eğitime geçilsin. Fakat bunun en önemli basamağı olan Maske-Mesafe-Temizlik kuralına tüm velilerimizin uymasını istiyoruz. Bu hastalığı yeneceğimiz tek nokta bu belirtilen kurallara uymaktır.” diyerek yapılan tablet bağışları için başta TOBB olmak üzere, ETB Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.