ESKİŞEHİR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ DÜNYA BİRİNCİSİ

Eskişehir Bahçeşehir Koleji öğrencileri, hem bireysel hem de takım olarak, Uluslararası Math League Yarışmasında dünya birincisi oldu.

ESKİŞEHİR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ DÜNYA BİRİNCİSİ
02 Ağustos 2019 Cuma 15:24

Math League Yarışması Kanada, Amerika ve dünyanın birçok ülkesinde İngilizce dilinde düzenlenen bir matematik yarışması. Yarışmada katılımcıların problem çözme yetenekleri ölçülüyor. Bu yılki yarışmaya 5. sınıflardan 806, 6. sınıflardan 19 ve 7. sınıflardan 18 okul katıldı. Tüm sınıf türleri içinde, Eskişehir Bahçeşehir Koleji 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri hem bireyselde hem de takım olarak dünya birincisi oldu. Dünya birinciliği elde eden öğrencilerini kutlayan Eskişehir Bahçeşehir Koleji yönetici ve öğretmenleri, dünya standartlarında verdikleri eğitimin iyi sonuçlarını, bu gibi yarışmalarda gördükleri için mutlu olduklarını söylediler. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.