ÇAĞFENLİ NİHAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Eskişehir SMA Hastalığı İle Mücadele Derneğinin düzenlediği SMA Hastalığı İle Yaşamak konulu resim yarışmasında Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Nihan Bayram Türkiye 1.si oldu.

ÇAĞFENLİ NİHAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU
19 Nisan 2019 Cuma 11:06

Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla,  Eskişehir SMA Hastalığı İle Mücadele Derneğinin düzenlediği SMA Hastalığı İle Yaşamak konulu resim yarışmasında Türkiye genelinden 290 eserin değerlendirildiği Lise kategorisinde Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Nihan Bayram Türkiye 1.si oldu.


İnsanların bu tarz konularda daha duyarlı ve farkında olması gerektiğinden bahseden Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Nihan Bayram,“Yarışmada 1. olmak gerçekten gurur ve mutluluk verici fakat insanların dikkatini ve farkındalığını bu hastalık üzerine çekerek bilinçlendirmek beni daha çok mutlu ediyor. Bu durum kesinlikle 1. olmaktan daha çok gurur veriyor” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.