Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi 19. Yaşını Kutladı

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi kuruluşundan bu yana 4 bin 371 gönüllüsünün desteği ile 70 bin 484 çocuğa eğitim desteği sağladı.

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi 19. Yaşını Kutladı
06 Nisan 2018 Cuma 12:56

TEGV’in 5 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de kurulan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi; 19. yaşını çocuklar, gönüllüler, çalışanlar, öğretmenler ve velileri ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ülkenin dört bir köşesinde faaliyet gösteren 72 etkinlik noktasında ilköğretim çağındaki çocuklara eğitim desteği veriyor. TEGV’in 1999 yılında Eskişehir’de kurulan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi 5 Nisan tarihinde 19. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kutlamaya; Atatürk Eğitim Parkı’nın çocukları, gönüllüleri, okul çalışmaları ile gelen öğretmenler, veliler ve çalışanlar katıldı. Kutlama kapsamında çocuklar toplu dans ve eğlenceli aktivitelere katılarak keyifli bir zaman dillimi geçirdi. Ardından hep birlikte doğum günü pastası kesildi.

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi Yöneticisi Serpil Öztürk ve ekibi “2017–2018 Etkinlik Yılı’nda 31 farklı ilkokul ve ortaokuldan 4 bin 381 çocuk üyemiz, 396 aktif gönüllümüzün desteğiyle etkinliklerimizden yararlanıyor. Ayrıca, MEB-TEGV iş birliği anlaşması kapsamında Eskişehir’de bu yıl 25 ilkokul ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Çocuklarımızın mutlu bir çocukluk geçirmesi ve geleceğe umutla bakabilmesi için Eğitim Gönüllüleri’nin Türkiye’nin pek çok noktasında faaliyet göstermesini sağlayan vakıf kurucumuz Sayın Suna Kıraç ve emeği geçenlere, kurulduğu günden bu yana desteğini esirgemeyen yerel yönetimlere, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kurum/kişiler, veliler, gönüllülere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.