Zehir taciri yakayı ele verdi

Eskişehir’de Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri gelen bir ihbarı değerlendirerek, uyuşturucu satan kişiyi yakaladı.

Zehir taciri yakayı ele verdi
28 Ocak 2017 Cumartesi 14:49

İki Eylül Caddesi üzerinde şüpheli bir şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışma neticesinde şüpheli şahıstan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen şahsın üzerinde 0,54 gram eroin maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan adli tahkikat başlatıldı. Uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen şahısın üzerinden ise 3,25 gram eroin maddesi çıktı. Hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli işlem yapılan şüpheli şahıs, bugün adli makamlara sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.