Zafer Mahallesi'nde hırsızlık vakalarında ciddi artış

Eskişehir Tepebaşı İlçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde son 1 ayda hırsızlık olaylarında yaşanan artış vatandaşları tedirgin ediyor.

Zafer Mahallesi'nde hırsızlık vakalarında ciddi artış
18 Şubat 2022 Cuma 17:14

Eskişehir Zafer Mahallesi’nde hırsızlık vakaları son bir ayda ciddi artış gösterdi. Değişik zamanlarda işyeri, araba, ev ve apartmanlara girerek vatandaşları ciddi maddi zarara uğratan hırsızlar güvenlik kameralarından kurtulmak için ise yangın tüplerini kullanıyor. Yangın tüpleri ile güvenlik kameralarını köpük sıkan hırsızlar daha sonra işyeri ve araba camlarını kırıyor. Hırsızların girmeye çalıştığı bir iş yeri sahibi son 1 ay içerisinde en az 4 hırsızlık olayına bire bir şahit olduğunu belirtirken, emniyet kuvvetlerinin daha fazla tedbir almaları gerektiğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.