YÖK BAŞKANI SARAÇ: SAVCILIK SORUŞTURMASI OLAYI AYDINLATACAKTIR

YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

YÖK BAŞKANI SARAÇ: SAVCILIK SORUŞTURMASI OLAYI AYDINLATACAKTIR
05 Nisan 2018 Perşembe 17:20

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan Volkan Bayar, silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Saldırıda hayatını kaybedenlerin de kimlikleri belli oldu. Yaşanan bu acı olayın ardından üniversitede yarın yapılacak sınavlar önümüzdeki haftaya ertelendi

YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı ilk açıklama geldi:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, bir öğretim görevlisinin silahlı saldırısı sonucu dört akademisyenimizin hayatını kaybettiği bilgisini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu dehşet verici olay hepimizi derinden sarsmıştır. Saldırı neticesinde görevleri başında hayatını kaybeden kıymetli akademisyenlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ederim. Savcılığın açmış olduğu soruşturmanın olayı aydınlatacağına inancımız tamdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.