YAŞLI KADINI GASP EDEN ŞAHISLAR POLİSİN DİKKATİ SONUCU YAKALANDI

Mahmudiye ilçesinde, 29 Temmuz'da Ş.K'nın (60), 5 bileziğinin gasp edildiği ve 12 bıçak darbesi ile yaralandığı olay, İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonrasında aydınlatıldı.

YAŞLI KADINI GASP EDEN ŞAHISLAR POLİSİN DİKKATİ SONUCU YAKALANDI
27 Ağustos 2017 Pazar 12:49

Olay sonrasında çalışma başlatan ekipler şüphelendikleri Nazmi K., (57) ile Şevket İ., (51), çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonrasında Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalınan 5 bileziğin Bursa’da bozdurulduğunu tespit etti.

Bunun üzerine ekipler, şüphelileri arama çalışması başlattı. Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekibinde yer alan bir polis memuru izinli gününde eve gittiği sırada Gündoğdu Mahallesi Alpu kavşağında şüphelilerden Şevket İ'yi gördü.

Ardından şüpheli polis memuru tarafından gözaltına alınarak, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada ifade veren şüpheli olayı itiraf etti. Bunun üzerine polis memurları diğer şüpheli Nazmi K.’yı ise Mahmudiye ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.