Yakalanmamak için yuttuğu uyuşturucu endoskopi ile çıkartıldı

Eskişehir'de bir uyuşturucu satıcısının polise yakalanmamak için yuttuğu 18,30 gram bonzai, endoskopi ile çıkartıldı.

Yakalanmamak için yuttuğu uyuşturucu endoskopi ile çıkartıldı
11 Aralık 2017 Pazartesi 16:30


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şirintepe Mahallesi Kısmetliler Sokak üzerinde bulunan Havacılar Parkı'nda uyuşturucuya karşı çalışma başlattı.

Bu sırada parkta bulunan K.U. ve D.U. isimli şahıslardan K.U., polis ekiplerine yakalanmamak için poşet içerisindeki uyuşturucu maddeyi yuttu.

Polisler tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan K.U.'ya savcılık talimatıyla endoskopi yaptırıldı. Endoskopi sonucu K.U.'nun midesinden ıslak ve naylon parçacıklı 18,30 gram bonzai çıkarılırken, şahsın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan K.U.'nun yapılan kimlik sorgusunda "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan 2 ayrı aranmasının olduğu tespit edilirken, yanında bulunan D.U. isimli şahıstan da 0,90 gram bonzai elde edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.