Uyuşturucu satıcısından ilginç çıkış: Ayı mı oynatıyoruz?

Eskişehir'de uyuşturucu satıcısı kadın adliyeye sevk edilirken, kendisini görüntüleyen basın mensubuna çıkışarak, "Ayı mı oynatıyoruz da çekiyor? İyi çek iyi, haz alırsın" dedi.

Uyuşturucu satıcısından ilginç çıkış: Ayı mı oynatıyoruz?
20 Aralık 2017 Çarşamba 15:22


Eskişehir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyonlara devam ediyor. Son operasyonda toplam 7 kişi yakalanırken, üzerilerinden 4 paket bonzai, 2 adet extacy hap çıktı.

Uyuşturucu ticareti yapan şahısların ikametinde yapılan aramada da, sobaya atılarak yok edilmeye çalışılan satışa hazır 6 paket bonzai sobanın ağzından alınarak ele geçirildi.


4 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmaktan ve E.Ç (34), V.B. (19), Y.T. (25) isimli 3 kişiye de uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapıldı. Uyuşturucu satıcısı 3 şahıs, bugün adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında kadın şüpheli, kendilerini görüntüleyen basın mensubuna dönerek, "Bu niye çekiyor? Bir şey mi var da çekiyor? Çekmesin, ne var? Ayı mı oynatıyoruz da çekiyor? İyi çek iyi, haz alırsın" çıkışında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.