UYUŞTURUCU SATICISI 1'İ KADIN 13 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Eskişehir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan 1'i kadın toplam 13 kişi adliyeye sevk edildi.

UYUŞTURUCU SATICISI 1'İ KADIN 13 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:33


Geçtiğimiz günlerde Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Özel Harekat'ın da desteğiyle operasyon düzenlenmişti. Önceden belirlenen 12 ayrı adrese yapılan baskınlarda, uyuşturucu madde satıcısı olduklarından şüphelenilen 13 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 3 bin 337 uyuşturucu hap, 1 kilo 700 gram esrar, 330 gram skunk maddesi, 18 gram metamfetamin, 14 gram bonzai, 11 gram eroin, amonyak, 2 telsiz, 2 ruhsatsız av tüfeği ve 71 fişek, 1 kuru sıkı tabanca ile 1 pala ele geçirilmişti. Gözaltına alınan 1'i kadın toplam 13 şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.