Tespit edilen araçlardan tek tek söküldü!

Özel polis ekipleri, bir ayda araçlarıyla çevreyi rahatsız edecek derecede gürültü çıkaran ve havalı korna kullandıkları belirlenen 26 sürücüye ceza kesti

Tespit edilen araçlardan tek tek söküldü!
21 Şubat 2018 Çarşamba 14:33

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekipler, gürültü kirliliğinin önüne geçebilmek için kent genelinde abartı egzoz ve havalı korna denetimi yaptı.

Özel ekipler, araçlarını teknik şartlara uygun durumda bulundurmayan, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya çevredekileri rahatsız edecek şekilde duman ve gürültü çıkaran abartı egzoz ile havalı korna kullanan araç sürücülerinin belirlenmesine yönelik çalışma başlattı.

Bir ay boyunca yapılan denetimlerde abartı egzoz kullanarak gürültü çıkardığı tespit edilen ve havalı korna kullanarak çevreyi rahatsız eden 26 sürücüye para cezası uygulandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.