banner536

SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak kapsamında farklı 7 ayrı suça karıştıkları iddiası ile yakalayarak gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü tutuklandı. 

SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ
21 Aralık 2016 Çarşamba 16:47

Yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında; suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak kapsamında, suça azmettirmek, silahlı örgütün gücünü kullanarak tehdit etmek ve ettirmek, yağma, ateşli silahla kasten yaralama, genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmek, ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet ve suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme suçlarından 7 ayrı olaya karışan şahıs, farklı tarihlerde yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 3’ü tutuklanırken, 4’ünün savcılıktan serbest kaldı, firari 1 kişinin ise arandığı belirtildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.