SİLAHLI ŞAHIS DEHŞET SAÇTI

Eskişehir'de alacaklı olduğu kişiye sinirlenerek tabanca ile etrafa ateş açan bir şüpheli polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

SİLAHLI ŞAHIS DEHŞET SAÇTI
30 Haziran 2017 Cuma 10:20


Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi’nde alacağı olduğu bir işletmeye gelen Osman A., sinirlerine hakim olmayarak elindeki tabancayla çevreye ateş açtı.

İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi kısa sürede olay yerine geldi. Bu sırada olay yerinde bulunan bir polis memuru şüpheliyi ikna etmeye çalıştı. Ayrıca polis ekipleri, eli silahlı şahsı ikna etmeye çalışırken, şüpheli basın mensupları ve çok sayıda vatandaşın bulunduğu yöne doğru tekrar bir el ateş etti.

Yapılan görüşme sonrasında şüpheli Osman A., elindeki tabancayı polis ekiplerine teslim etti. Gözaltına alınan şüpheli Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.