POLİS KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ UYARDI

POLİS KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ UYARDI
24 Ağustos 2017 Perşembe 16:25

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sahte para, dolandırıcılık ve hırsızlara karşı vatandaşları uyardı.

Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla faaliyetlerini sürdüren ekipler, Kurban Bayramı öncesi huzur ve güveni sağlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Bu bağlamda kurban satış alanları, pazar yerleri, alışveriş merkezleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde dolandırıcılık, hırsızlık ve parada sahtecilik olaylarına karşı vatandaşların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.

Kurbanlık hayvan besi ve satış yerleri, Yunus Emre Halk Çarşısı, Hamamyolu Caddesi üzerinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce bastırılan; "Bayram süresince hırsızlara ve dolandırıcılara karşı duyarlı olun" , "Alışveriş sırasında aldığınız paranın gerçek olduğunu kontrol edin", "Hırsızlık, dolandırıcılık, 155 Polis İmdat", "Sahte para ile birlikte mücadele edelim", "Sahte para ile karşılaşıldığında ne yapılmalı?", "Hırsızlar evinizde bayram yapmasın", "Bayramda alabileceğiniz güvenlik tedbirleri" Konulu bin 200 adet broşür dağıtıldı.


Etiketler; #POLİS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.