Kumar oynayan 130 kişiye ceza yağdı

Eskişehir'de polis ekipleri, kumarhane baskınında toplam 25 kişiye kumar oynadıkları için 5 bin 675 lira para cezası kesti.

Kumar oynayan 130 kişiye ceza yağdı
24 Ekim 2017 Salı 10:47


Olay, İstiklal Mahallesi Çınarcı Sokak'ta gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, herhangi bir ruhsatı ve tabelası bulunmayan bitirimhane olarak tabir edilen yerde mührün sökülerek kumar oynandığı ve oynatıldığını belirledi. Adreste tombala oyunu ile kumar oynadığı belirlenen 25 kişiye 5326 sayılı Kanun'un 36. maddesi gereğince kişi başı 227 liradan toplam 5 bin 675 lira idari yaptırım cezası uygulandı. Kumar oynanan malzemelere el konulurken, şüpheli H.S.'nin (23) ifadesi alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kumar oynayan 105 kişiye ceza yağdı

Eskişehir'de iki ayrı adreste kumar oynadıkları belirlenen 105 kişiye 227'şer lira ceza kesildi.
Polis ekipleri, Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerinde faaliyet gösteren iki iş yerine de operasyon düzenledi. Operasyonda kumar oynayan 105 kişi ile iş yeri sahipleri gözaltına alındı. Operasyonda kumar malzemeleri ve tombala makinesine ele geçirilirken, 105 şüpheliye 227'şer lira ceza yazıldı. Öte yandan gözaltına alınarak Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen 4 iş yeri sahibinin işlemleri sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.