Kablo hırsızları 3 mahalleyi internetsiz bıraktı

Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıs veya şahısların çaldığı kablolar bazı mahallelerde internete erişim sıkıntısı oluşturdu.

Kablo hırsızları 3 mahalleyi internetsiz bıraktı
28 Ekim 2022 Cuma 11:57

Tepebaşı İlçesi Zafer, Şarhöyük ve Fevziçakmak mahallelerinde, iddiaya göre 3 gün önce kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar internet kablolarını çaldı. Çalınan kablolardan dolayı bahse konu mahallelerin bazı noktalarında internet kesintisi yaşandı. İnternetsiz kalan yerlerden biri de Tepebaşı Ziraat Odası oldu. Konuyla ilişilin konuşan oda başkanı Süleyman Buluşan, internet olmadığı için işlerinin aksadığını ifade etti. Buluşan, “Zafer, Şarhöyük ve Fevziçakmak mahallelerinde bu hırsızlıktan kaynaklı bir internet sıkıntısı var. Odamızda da internete erişim sağlayamıyoruz, bundan dolayı da yapılacak işlerimiz yarıda kaldı. Biliyorsunuz artık çoğu işlem internetten gerçekleşiyor. Bu yüzden de işlerimiz aksadı. Aldığım bilgiye göre görevliler bu sıkıntıyı kısa sürede gidermeye çalışıyor. Umarım bir an önce bu sorun düzelir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali - 1 yıl önce
Cezalar caydırıcı olmadığı müddetçe önüne geçmek çok zor kolluk kuvvetleri yakalıyor Onlardan önce mahkemeden çıkıp gidiyor lar