İRANLI ŞAHSI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN 3 KİŞİ ADLİYEDE

Eskişehir'de İranlı bir genci çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

İRANLI ŞAHSI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN 3 KİŞİ ADLİYEDE
04 Eylül 2017 Pazartesi 13:14


Kavga, Güllük Mahallesi Balkan Caddesi üzerinde bulunan Gülbahçe Parkı’nda yaşanmıştı. Alacak verecek meselesi nedeniyle İran uyruklu oldukları düşünülen iki grup arasında bıçaklı kavgada, Asghar Mohammedi (32) ağır yaralanmıştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Mohammedi, tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetmişti.

Cinayetin ardından polis ekipleri görgü tanıkları ve kamera görüntüleri yardımıyla, cinayeti İranlı M.R.'nin (26) işlediğini tespit etti.

Gece boyu firari şahsı yakalamak için yoğun çaba harcayan polis ekipleri, cinayet zanlısının taksi ile Antalya'ya kaçmak üzere olduğunu belirledi.

Taksici ve Kütahya Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen Eskişehir polisi, şahsı Kütahya girişinde yakalamayı başardı.

Suç aleti bıçak ile birlikte yakalanan şahsın ifadesi doğrultusunda olaya karıştıkları anlaşılan İranlı 2 şahıs S.B. (21) ve A.B. (23) de yakalanarak gözaltına alındı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.